RUN_Races_Specs.png

05.09.2021

RUN_Sponsors_all_H_L.png
HOME
 

 

EDITIE 2021 : ADULTS & KIDS RACE

Naast de loopwedstrijd voor de volwassenen met een parcours van 10 km, voor de kinderen van 9 tem 11 jaar (1200 m) en voor de kinderen van 6 tem 8 jaar (600 m) zal er ook een wedstrijd voor de volwassen georganiseerd worden over een afstand van 5 km.

Ook tijdens deze editie voorziet de Scouts Saint François de nodige activiteiten voor, tijdens en na het evenement en dit zowel voor groot als klein.

De organisatie en de gemeente zullen dit jaar ook de focus leggen op het respect voor het milieu door de ecologische impact van dit evenement te verminderen (vermindering van het gebruik van plastic, sorteren van het afval, beker met waarborg...)

Deze, ludieke, familiale en sportieve wedstrijd past, voor de Brabanders en Brusselaars, perfect in de voorjaarskalender (Waals-Brabant Challenge, 10 km van Brussel, 10 km van Ukkel, …) in de aanloop naar de 20 km van Brussel. 

Het parcours neemt je mee langs ongekende plekjes van Rode, het aangrenzende platteland en de vele avontuurlijke landwegen.

Het comfort en de veiligheid van de deelnemers worden gewaarborgd door de gemeente, het Rode Kruis, de politie en de vele vrijwilligers van de Scouts Saint François. Wij danken hen dan ook voor hun gewaardeerde medewerking.

Dankzij de elektronische tijdsopname weet u perfect welke tijd u loopt.

 

Voor deze editie en voor het comfort van ieder, beperken wij het aantal deelnemers.

 

De organisator van de Sint-Genesius-RUN zal 1€/inschrijving schenken aan de VZW Arthur Forever. Deze vereniging biedt ondersteuning aan kinderen en hun ouders die lijden aan besmettelijke ziekten zoals oa. hersenvliesontsteking (meningitis).  Deze organisatie investeert tevens in wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten en zet sensibiliseringscampagnes op rond het belang van orgaan- en bloeddonatie.

 

Vanaf deze editie aanvaardt de organisatie Sport & Cultuurcheques van Edenred als u ter plaatse uw ticket wilt aankopen.

 

Afspraak op 05.09.2021

Klik hier groot rood.jpg
 
INSCHRIJVING

GRATIS T-shirt voor de 300 eerste lopers die hun rugnummer komen ophalen

Inschrijving ter plaats: 15€/volwassen - 10€/kid

RUN10KM_Payment_Logo.png
 

INFO

5 km

Adults Race

Warm-Upg 12u45

Start 13u

Volwassen van 11 jaar en +

600 m

Kids Race

Warm-Up 13u45

Start 14u

Kids van 6 tot 8 jaar

1200 m

Kids Race

Warm-Up 14u15

Start 14u30

Kids van 9 tot 11 jaar

10 km

Adults Race

Warm-Up 14u45

Start 15u

Volwassen van 11 jaar en +

Starthoogte : 93 m
Aankomsthoogte: 93 m

Maximale hoogte: 131 m
Minimale hoogte: 77 m

Totaal hoogteverschil op parcours: 38 m
Positief hoogteverschil: 19 m
Negatief hoogte verschil: 19 m

Sport Centrum Wauterbos - Wauterbos - 1640 Sint-Genesius-Rode

PARKING in de buurt van de Wauterbos en aan de Gemeente

 
CONTACT

Bedankt ! Email verzend