ADULTS & KIDS RACES

01.05.2019

HOME
 

 

EDITIE 2019 : ADULTS & KIDS RACE

Naast de loopwedstrijd voor de volwassenen met een parcours van 10KM zullen er ook 2 wedstrijden voor de kinderen georganiseerd worden en dit over een afstand van 600M voor de kinderen van 6 tem 8 jaar en 1,2KM voor de kinderen van 9 tem 11 jaar.

Ook tijdens deze editie voorziet de Scouts Saint François de nodige activiteiten voor, tijdens en na het evenement en dit zowel voor groot als klein.

De organisatie en de gemeente zullen dit jaar ook de focus leggen op het respect voor het milieu door de ecologische impact van dit evenement te verminderen (vermindering van het gebruik van plastic, sorteren van het afval, beker met waarborg...)

Deze, ludieke, familiale en sportieve wedstrijd past, voor de Brabanders en Brusselaars, perfect in de voorjaarskalender (Waals-Brabant Challenge, 10 km van Brussel, 10 km van Ukkel, …) in de aanloop naar de 20 km van Brussel. 

Het parcours neemt je mee langs ongekende plekjes van Rode, het aangrenzende platteland en de vele avontuurlijke landwegen.

Het comfort en de veiligheid van de deelnemers worden gewaarborgd door de gemeente, het Rode Kruis, de politie en de vele vrijwilligers van de Scouts Saint François. Wij danken hen dan ook voor hun gewaardeerde medewerking.

Dankzij de elektronische tijdsopname weet u perfect welke tijd u loopt.

 

Voor deze editie en voor het comfort van ieder, beperken wij het aantal deelnemers.

 

De organisator van de Sint-Genesius-RUN zal 1€/inschrijving schenken aan de VZW Arthur Forever. Deze vereniging biedt ondersteuning aan kinderen en hun ouders die lijden aan besmettelijke ziekten zoals oa. hersenvliesontsteking (meningitis).  Deze organisatie investeert tevens in wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten en zet sensibiliseringscampagnes op rond het belang van orgaan- en bloeddonatie.

 

Vanaf deze editie aanvaardt de organisatie Sport & Cultuurcheques van Edenred als u ter plaatse uw ticket wilt aankopen.

 

Afspraak op 01.05.2019 ! 

 
INSCHRIJVING

GRATIS T-shirt voor de 300 eerste lopers die hun rugnummer komen ophalen

 

INFO

Praktische informatie over de verschillende wedstrijden :

  • Kids Race 600M - Start om 14u (Kids van 6 tot 8 jaar)

  • Kids Race 1,2KM - Start om 14u30 (Kids van 9 tot 11 jaar)

  • Adults Race 10KM - Start om 15u (Volwassen van 12 jaar en +)

Starthoogte : 93 m
Aankomsthoogte: 93 m

Maximale hoogte: 131 m
Minimale hoogte: 77 m

Totaal hoogteverschil op parcours: 38 m
Positief hoogteverschil: 19 m
Negatief hoogte verschil: 19 m

Sport Centrum Wauterbos - Wauterbos - 1640 Sint-Genesius-Rode

PARKING in de buurt van de Wauterbos en aan de Gemeente

 
CONTACT